Na zewnątrz wiosna powoli dochodzi do głosu, warto więc i na świątecznym
stole zadbać o jakiś zielony akcent. Taką funkcję z powodzeniem spełni zupa z
mrożonego, zielonego groszku. Banalnie prosta w przygotowaniu, ale wcale nie
banalna w smaku
piątek, 21 marca 2014
piątek, 14 marca 2014
Cytrynowa babka - Lemon bundt cake
poniedziałek, 10 marca 2014
czwartek, 6 marca 2014
wtorek, 4 marca 2014
Warsztaty w Akademii Nikona
Dziś będzie o czymś innym niż
zwykle. Postaram się Was nie zanudzić, ale Ci którzy spodziewali się kolejnego
pysznego przepisu, niestety się rozczarują. Napiszę dwa słowa na temat
warsztatów fotograficznych, w których uczestniczyliśmy w minioną sobotę; warsztatów, przez ich twórców
nazwanych Akademią Nikona.
niedziela, 2 marca 2014
Babka czekoladowa z kawą i kardamonem - Chocolate bundt cake with coffee and cardamon
Święta wielkanocne coraz bliżej, pora więc zacząć stopniowo wymyślać pyszne rzeczy, które przy ich okazji przygotujemy i zjemy. Na pierwszy ogień idzie czekoladowa babka z kawą i kardamonem.
Subskrybuj:
Posty (Atom)